AKTUÁLIS

PROGRAMMM

JEGYEK

TÁMOGATÓK

RÓLUNK

NEMZETKÖZI

ARCHÍV

KONTAKT

VISSZA A FŐOLDALRA

PLACCC a RAKPARTon

Szeptember 2-án a Valyoval közösen szervezzük meg az egész napos PLACCC a RAKPARTon programot helyspecifikus művészeti projektekkel és tematikus beszélgetéssel.

Szeptember 2-án a Valyoval közösen szervezzük meg az egész napos PLACCC a RAKPARTon programot, amelynek keretében már korábban bemutatott projektjeink – mint a Meetlab és Szabó Bálint Azimut c. videóinstallációja és Grélinger Ágnes With open doors to spaces without walls c. mozgásprodukciója – az új helyszínen új kontextust kapnak, illetve szerepelnek benne első alkalommal látható alkotások is – mint a Femini duó Smorgasbord c. részvételi előadása és Balogh Kata Spanyolországban élő táncos-koreográfus Figyelemkoreográfiák c. köztéri akciója. A RAKPARTon mutatkozik be Bubla Éva Lélegzésre kijelölt hely c. installációja is, a napot pedig rendhagyó formájú beszélgetés zárja a köztérhasználatról.

Program:
14.00-21.00                 Bubla Éva: Lélegzésre kijelölt hely
14.30-15.30                 FEMINI: Smorgasbord
15.30-17.00                 Grélinger Ágnes: With open doors to spaces without walls
17.00-18.30                 Köz(ös)terek – beszélgetés köztérről, közösen, köztéren 
16.00-20.00                 Meetlab: Azimut
folyamatosan               Balogh Kata: Figyelemkoreográfiák

A programok ingyenesek.
Az eseményen kép- és hangfelvétel készül. A résztvevő az eseményen való részvételével hozzájárulását adjaa megjelenésének, megnyilvánulásainak rögzítéséhez és közléséhez.

RAKPART~2023

2023. június 17. és október 23. között a pesti alsó rakpart Lánchíd és Erzsébet híd közötti szakaszán, a Jane Haining rakparton hétvégente nem közlekedhetnek autók, ezért a Valyo pihenőparkot, ideiglenes közteret alakított ki, amely közelebb hozza az embereket a városi terekhez és a folyóhoz. 

A RAKPART~2023 a Budapest 150 programsorozat keretében, a Fővárosi Önkormányzat, a Valyo – Város és Folyó Egyesület és a Budapest Brand együttműködésében valósul meg.