porno izle

Köz(ös)terek – beszélgetés köztérről, közösen, köztéren

Városlakókként, művészekként, civil szervezetekként, egyszóval köztérhasználóként, ugyanazokban az átpolitizált és hierarchizált köztérben élünk, dolgozunk, alkotunk nap mint nap. Ellentmondásos terek ezek, tele kérdésekkel, konfliktusokkal és megoldási javaslatokkal. Vannak közös és vannak egyéni, többnyire megválaszolatlan kérdéseink. 
A Placcc a RAKPARTON projekt keretében megvalósuló beszélgetés egy kísérlet arra, hogy létrehozzunk egy olyan inkluzív, diszkurzív és köz(ös) teret, ahol ezek a kérdések artikulálódnak, a megválaszolás, megoldás feltétlen igénye nélkül. 

A beszélgetés nem egy moderátor kérdései mentén zajlik majd, kísérletet teszünk egy rendhagyó formátumú beszélgetésre, amelynek fonalát és témáját a meghívott beszélgető partnerek és a legszélesebb értelemben vett közönség által előzetesen beküldött, és az esemény napján véletlenszerűen kihúzott kérdések adják majd. 
A köztérhasználattal kapcsolatos kérdéseket a Valyo – Város és Folyó FB oldalán keresztül egy messenger üzenetben lehet elküldeni VAGY offline formában augusztus 30-tól az esemény napjáig a RAKPARTON felállított üzenőfalon meg lehet osztani a kérdéseket felteheted kérdéseidet. 

A beszélgetés résztvevői: 
Tömör Miklós (Valyo)
Szegedi Tamás (Független Színház)
Trömböczky Napsugár (SVUNG, Femini) 
Nánay Fanni (PLACCC)
Facilitátor: Balogh Kata (Valyo)