porno izle

Grélinger Ágnes: With open doors to spaces without walls

Grélinger Ágnes eredetileg a BME-n végzett városfejlesztés szakon, majd a koppenhágai The Danish National School of Performing Arts-on tanult táncosnak és koreográfusnak, ahol érdeklődése a test, fenntarthatóság, gyógyítás és empowerment kapcsolatának kutatása felé fordult.

Nem véletlen tehát, hogy a With open doors to spaces without walls c. köztéri részvételi előadás a “hely teste” és a saját testünk között von párhuzamot. Kiindulópontja, hogy az a mód, ahogy egy térhez, a környezetünkhöz viszonyulunk, ahogyan “gondoskodunk” róla, visszatükrözi azt, ahogyan saját magunkhoz viszonyulunk.

With open doors to spaces without walls egy performatív térfoglalás, amely a résztvevők aktív közreműködésével kérdőjelezi meg a köztérhez való kapcsolódásunkat, az íratlan szabályokat, a testbe ágyazott hiedelmeinket és mozgásmintáinkat. Alkalom arra, hogy megfigyeljük, hogyan mozgat bennünket a kontextus, amiben éppen jelen vagyunk. Lehetőség arra, hogy újradefiniáljuk, hogyan lehet “egyedül-együtt” lenni, és újrarajzoljuk társadalmi koreográfiáinkat.

Alkotó: Grélinger Ágnes

Ingyenes program, de resztrációt kérünk.
Regisztráció ITT