porno izle

Ziggurat Project: YogaWalks // Silence

Városi séta. Köztéri jóga. Közösségi élmény. Részvételi előadás. Lelassulás. Kilégzés.

JEGYVÁSÁRLÁS

Ahogy a PLACCC átalakul, új utakat keres – hasonlóképpen a Ziggurat Project is működésének egy új szakaszába lép. Vadonatúj projektük, a YogaWalks egy mindful városi séta és egy jógaóra keveréke, mindez közösségi élményként, piknikkel és beszélgetéssel zárva. 

YogaWalks // Silence közösségi élmény és részvételi előadás, amely során szavak nélkül reflektálunk az épített környezetre. A csendes séta közben megállunk, megfigyelünk, és a város inspirálta jóga pózokon keresztül közösen fedezzük fel azokat az apró részleteket, amelyek felett a mindennapi rohanásban könnyen átsiklunk. Könnyedén mozogva vizsgáljuk a kapcsolatunkat magunkkal, egymással és a környezetünkkel. Új perspektívából nézünk a városra, olyan helyeken találjuk magunkat, ahol korábban talán sosem gondoltad volna, hogy megmozdulsz.
A YogaWalks a Ziggurat Project AHAM című projektjének átértelmezett, kültéri folytatása. Az előadás inspirációját az önismeret aktuális tendenciái adták: a körülöttünk folyamatosan jelenlévő biometrikus technológia mint egyik út, és a más kultúrákból beáramló spirituális és jóga irányzatok, mint másik. A produkció kettős kihívását az önismeret és a technológiai fejlődés versenyképességének szembeállítása jelentette.
A YogaWalks során ezt a kettősséget a városokra jellemző hajszolás és a keleti filozófiákra épülő belső nyugalom testesíti meg. A darab felhívja a figyelmet a vágyódásra valami tisztább, lelassultabb út iránt, miközben teljesen bekebelez minket a körülöttünk lévő felgyorsult világ.

A séta a Müpa előtt álló Zikkurattól indul, amelyről a társulat a nevét is kölcsönözte. Innen együtt haladunk az új Dürer Kertig, meg-megállva útközben: áramlunk a pózok között, együtt lélegzünk a felébredő vagy éppen elcsendesedő várossal, kapcsolódunk egymáshoz és önmagunkhoz, miközben a külvilág zajai között keressük azt a bizonyos csendet.

Az előadáshoz mindenki a saját tempójában tud csatlakozni. Előzetes jógatapasztalat nem szükséges. A jógaséta kb. 2 órás és közös beszélgetéssel és piknikkel zárul.

Táncoslábú és jógaoktató sétavezetőink, kreatív csapat:
Kovács Emese
Sarlós Flóra Eszter
Szőke Tímea

Koncepció és projekt menedzsment: Sarlós Flóra Eszter és Szőke Tímea

Időpontok:
2023. augusztus 27. 8.00-11.00
2023. augusztus 29. 17.30-20.30

Találkozóhely: Zikkurat (1095 Budapest, Komor Marcell u. 1.)

Érkezzetek kényelmes cipőben és ruhában, és hozzatok magatokkal egy üveg vizet, ami nálatok maradhatés könnyed táskát a legszükségesebb dolgokkal.

Az előadás jegyvásárlás ellenében látogatható.
Maximum résztvevői szám 20 fő. 

Jegyárak:
Teljes árú: 3500 Ft
Támogatói jegy: 5000 Ft

JEGYVÁSÁRLÁS

Az eseményen kép- és hangfelvétel készül. A résztvevő az eseményen való részvételével hozzájárulását adja a megjelenésének, megnyilvánulásainak rögzítéséhez és közléséhez.