AKTUÁLIS

PROGRAMMM

JEGYEK

TÁMOGATÓK

RÓLUNK

NEMZETKÖZI

ARCHÍV

KONTAKT

VISSZA A FŐOLDALRA

Resonance

Mi is ez?

A Resonance egy készülő műalkotás. Ami most látható, az a projekt kutatási és fejlesztési fázisának eredménye, amit a virtuális világban értünk el, valahol Budapest és London, a két művész tartózkodási helye között. Közönségünket ebbe a virtuális világba szeretnénk meghívni, ami valójában a budapesti Hunyadi tér modellje – ahol majd az év későbbi részében véglegesítjük és bemutatjuk a projektet. E későbbi verzió ötvözni fogja magában a fizikai térben megtapasztalható hanginstalláció és a virtuális hangforrások (beacon-ök és lokációalapú kiterjesztett valóság) nyújtotta lehetőségeket, így kívánunk digitális hidat építeni a virtuális és a fizikai világ, az emberek és a városi fák között. A kiterjesztett közparkban a fák interaktív csomópontokká válnak, és segítenek megérteni, hogyan kapcsolhat össze minket a hang. 

A továbbiakban virtuális sétát tehetsz a parkban, meghallgathatod az ötleteinket, amelyeken dolgozunk, felfedezőútra indulhatsz ismert és ismeretlen világokba. Virtuális hanginstallációnk segítségével interakcióba léphetsz a városi fákkal. Ez nem más, mint egy kis nyíltvégű videójáték.

Ha nem szeretnéd kipróbálni a játékot, abban az esetben megnézheted a walkthrough videónkat, ami betekintést nyújt abba a felfedezésbe, amint a virtuális világban tehetnél.

Mivel még a projekt kutatási fázisában járunk, szívesen veszünk minden visszajelzést a project fejlesztésével kapcsolatban az ambrus@meetlab.hu email-címen.