porno izle

Pecha Kucha Night Budapest vol.57 Placcc City Conversations

2017. szeptember 14. 20:20 / Gödör Klub (1051 Budapest, Király utca 8-10.)

Az évek óta a városról való közös gondolkodás fórumaként szolgáló PechaKucha est közös szervezésű különkiadásába olyan előadókat hívunk meg, akik a művészet, kreativitás, közösségépítés felől közelítik meg a várost, alkotó párbeszédet folytatnak a várossal, s az előadóest keretében legújabb munkáikról, kezdeményezéseikről beszélnek.

Előadók:

Az előadások után DJ Rozsda válogatott táncoltatós zenéi a Valyo szervezésben. Sokat mozogtunk ezekre a dallamokra a Duna-parton, most ezekre a zenékre dolgozhatjuk fel a PechaKucha-előadások tanulságait a Gödör bárpultjánál.

Belépő: Felnőtt – 1.500 Ft; Diák – 1.000 Ft
Jegyek a helyszínen, illetve EZEN a linken válthatóak
Facebook esemény / Pecha Kucha web

Együttműködő partnerek: Kortárs Építészeti Központ, Valyo

A Pecha Kucha előadóestről:
A Pecha Kucha egy prezentációs forma, ahol az előadók 20 képet vetíthetnek egyenként 20 másodpercig, így egységesen 6 perc 40 másodperc áll mindenki rendelkezésére egy megvalósult épület vagy egy terv, egy installáció vagy egy designtermék, egy kreatív ötlet vagy egy izgalmas esemény megosztására.
A Pecha Kucha (magyarul: “locsi-fecsi”) ötlete 2003-ban Tokióból indult világhódító útjára, a Klein Dytham architecture irodájából, és ma már több mint kilencszáz városban tartanak esteket, a norvég Oslótól egészen a chilei Concepciónig.
pechakucha.hu

A Kortárs Építészeti Központ (KÉK) 2006-ban rendezte meg először a budapesti eseményt, hogy megteremtse a társadalmi alapot a városról való közös gondolkodáshoz, hogy nyílt vitafórumokat szervezzen a nyilvánosság számára, és hogy minél hozzáférhetőbbé tegyen olyan, vizuális kultúrához kapcsolódó projekteket, melyek meghatározzák a mindennapi életünket.
kek.org.hu