porno izle

ARCHIV_PLACCC_2016 / Xtnt (FR): Dedriving Code

Milyen jogok illetnek meg minket a nyilvános terek használatakor? Mit tehetünk meg a különböző típusú köztereken? Miképpen tud a művészet reflektálni az ember és a köztér kapcsolatára? Ilyen és ehhez hasonló jogi kérdésekre keresi a választ a Dedriving Code nemzetközi művészeti projekt, mely a PLACCC meghívására Marseille, Rouen, Norwich és Pristina után most Budapesten, a Szabadság téren is megvalósul.

A francia Xtnt kollektíva a jog, a művészet és a köztér közti kölcsönös viszonyt állítja köztéri beavatkozásaik középpontjába, a nemzeti és európai jogrendszerek folyamatos kutatására építve, a jogászok és művészek együttműködésében rejlő lehetőségeket kihasználva.

„Nagyon keveset tudunk arról, hogy mit tehetünk meg a köztéren. Arra viszont folyamatosan emlékeztetnek minket, hogy mit NEM tehetünk meg. Ennek következtében a köztér deformálódott, hiányzik belőle az emberi tényező, és leginkább biztonsági szabályok szerint szerveződik. A Dedriving Code célja az, hogy elősegítse a közterek kreatív használatát” – Antonia Taddei – Ludovic Nobileau

Pénteken a produkció részeként a Tilos Rádió Utcarádió c. műsora élőben is közvetíti az eseményeket, szombaton pedig a Civil Rádió Kultúrkoktél c. műsor kapcsolódik be a projektbe.

Alkotók és előadók: Antonia Taddei, Ludovic Nobileau, Valcz Péter, Hatáskör-túllépés Produkció

Időpont: 2016. október 7-8. 17:00
Találkozópont: Impostor (1054 Budapest, Szabadság tér 17.) – a volt tévészékház épületében, a főbejárattól balra

Jegyrendelés: placccjegy@gmail.com vagy zsofia.szerecz@gmail.com

Jegyár: 1000 Ft / diák-nyugdíjas 800 Ft

Az időjárásnak megfelelő, kényelmes öltözet javasolt.

Bővebb információ:
http://dcod.eu/
http://wiki.dcod.eu/index.php/Accueil
www.placcc.hu

Támogatók: EU, In Situ, NKA, Budapesti Francia Intézet, Impostor, Tilos Rádió, Civil Rádió