porno izle

Tünet Együttes & Szabó Veronika: Szirének

Titokzatos szempárok és testek jelennek meg a horizonton. Egy bokor megzizzen, egy kő elgurul, az ágak recsegnek, a távolból egy hang közeledik.

A szirénekkel egy mitikus világba érkezünk. Sétára, kalandra csábítanak minket az erdőbe, a tudatalattink terébe. Mintha születés és halál között, vagy saját belső, ismerős és ismeretlen tereinkben bolyonganánk. Félünk tőle, elveszünk benne, de erőt és vitalitást ad, elcsendesít, kíváncsivá tesz.

A félig emberi-félig állati lények hangja, tánca és a természeti környezet új mítoszt és rítusok sorát teremti. A szirének megnyitják a kaput és segítségükkel beléphetünk rajta.

„A munka során inspirációt merítünk a sámán hagyományokból, ahol az embernek szorosan együtt kell működnie a természeti erőkkel és erőállatokkal, akik mozgásukkal, állapotukkal, hangjaikkal tanítanak, gyógyítanak és erőt adnak.” (Szabó Veronika)

A Szirének című helyszínspecifikus előadásban nézőinket erdei sétára, bolyongásra és egy kollektív rituáléra invitáljuk, ahol mindenki szabadon dönthet arról, hogy milyen utakat jár be és mennyire enged a szirének csábításának.

Szereplők: Kelemen Patrik, Lestyán Attila, Raubinek Lili, Szabó Veronika, Szász Dániel, Szász Zsófia, Vavra Júlia
Látvány: Szabados Luca
Szakmai konzulensek, alkotótársak: Vadas Zsófia Tamara, Szabó Réka
Zenei konzulens: Várnai Balázs
Produkciós asszisztens: Barna Alexandra
Külön köszönet: Hatfaludi Judit, Sinkovicz Éva

Időpontok: 2022. június 23. és 24. 18.00
Találkozóhely: Memento Park büfé
1223 Budapest, Balatoni út – Szabadkai utca sarok
Kérjük, 15 perccel az előadás előtt érkezz meg a találkozási pontra. 

Megközelítési infók itt

Jegyvásárlás: http://placcc.jegy.hu