porno izle

Somló Dávid: A világ egyik legnagyobb koreográfiája

helyspecifikus filmvetítés és workshop

A film szinopszisa fikciós, a filmben megjelenő szereplők kitalált személyek, valóságos személyekkel való mindennemű hasonlóságuk pusztán a véletlen műve.
“Somló Dávid különleges, a kortárs előadóművészet formanyelvét megújító munkásságának elismeréseként 2,5 millió eurós (!) svájci alkotói ösztöndíjat kapott. A hatalmas összegből egy rövid, de óriási apparátust mozgató a valóság és az absztrakció határán táncoló tömegkoreográfiát készített el. A 452 nemzetközi táncost és 38 segédkoreográfust megmozgató gigantikus munka a Széll Kálmán téren volt látható. A film során ennek a letaglózó erejű munkának elkészítését fogja bemutatni az alkotó, a koreográfia dokumentációját narrálva.”

A film alkotói:
Koncepció, koreográfia: Somló Dávid
Segédkoreográfusok: többek között Kelemen Patrik, Kliment János, Vass Imre
Video: Ofner Gergő
Kamera: Szász Éva

Filmvetítés időpontjai: 2021. szeptember 26. és 27. 16.00-20.00, 20 percenként
Helyszín: II. kerület, Széll Kálmán tér

A filmet kísérő workshop keretében a résztvevők különböző séta-koreografikus gyakorlatok segítségével tudatosítják a köztéri helyváltoztatás jellegzetességeit, változtathatják meg saját térérzékelésüket és lépnek interakcióba a hely átmenő forgalmának dinamikáival. A workshophoz előképzettség nem szükséges.

Workshop időpontja: 2021. szeptember 26. 16.00-18.00

A workshop ingyenes, de regisztrációhoz kötött: https://budapestioszifesztival.hu/…/somlo-david-a…/

Somló Dávid egy Budapesten élő interdiszciplináris alkotó/zenész. Munkája során a hang, tér és az ezekben fellelhető interakciók érdeklik. Az elmúlt években olyan interaktív hang alapú performanszokat készített, amelyek mobil hangforrások segítségével emelik ki a tér, a test és a hang kapcsolatát és egy, a befogadót átölelő előadói teret teremtenek. Előadásaival nemcsak Európa-szerte, de Brazíliában is találkozhatott a közönség többek között a Prague Quadriennale (CZ), a Festival d’Avignon (FR), a FIME Sao Paolo (BR), a CROSS Awards (IT), az Audiograft Festival (UK), a Montag Modus (GER) és az UH Fesztivál (HU) keretében.
davidsomlo.com

Támogatók: Artists For The Future – Switzerland, NKA, EMMI, SÍN, Műhely Alapítvány