porno izle

Rimini Protokoll (DE): Európa házhoz megy

A Budapesti Tavaszi Fesztivál és a PLACCC együttműködésében bemutatott előadás magánlakásokba invitálja a nézőt, és azt a kérdést járja körül, hogy it is jelent valójában Európa.

Jegyvásárlás: ITT

Európa házhoz megy egy színházi társasjáték, ami elfér akár egy kézipoggyászban: nagy gondolatok bensőségesen elmesélve. Mit jelent valójában Európa: földrajzi egységet, kulturális identitást, netán államok együttesét? A legtöbbünk fejében Európa túlságosan elvont fogalom. A Rimini Protokoll társulat produkciója magánlakások nappalijában testközelbe hozza a nehezen megfogható Európa eszmét. Mi Európában vagyunk, de mennyi Európa van bennünk? Kiderül, ha részesévé válunk a személyes történetek és az európai politikai mechanizmusok életre kelt összjátékának. 

Az Európa házhoz megy előadást bárki befogadhatja az otthonába, vagy vendég lehet egy ismeretlen lakásában. Minden alkalommal más-más otthonban kerül sor az előadásra, így az lakások százain utazik keresztül Európa-szerte.

Alkotók és közreműködők

Koncepció / szöveg / rendezés: Helgard Kim Haug, Stefan Kaegi, Daniel Wetzel
Dramaturgia: Katja Hagedorn
Interaction Design: Hans Leser, Grit Schuster, Mirko Dietrich, Claes Schwennen
Artistic Collaborator Tour: Anton Rose
Látvány: Belle Santos, Ran Chai Bar-zvi
Produkciós menedzser: Anna Florin 
Turnémenedzser: Natascha Tertre
Website Design: Tawan Arun
Website editorial team: Anton Rose       

Ceremóniamesterek: Borsos Luca, Magasi Dalma
Front of House: Bíró Dorottya
Technikai közreműködő: Mohácsi Julia 
Fordító: Mayer Dániel, Dohy Balázs


Időpontok: 2024. április 30, május 1, 2, 3. 19.00, 2024. május 4, 5. 15.00 és 19.00
Helyszínek: az előadás magánlakásokban zajlik, a lakás címét a jegyvásárlást követően emailben küldjük el

Az előadás nyelve magyar, kivéve a 2024. május 4. 15.00 órás alkalmat, amely angol nyelven zajlik.

Jegyvásárlás: ITT

A produkció a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében a Budapest Brand Nonprofit Zrt. és a Placcc Fesztivál együttműködésében a Goethe Intézet és a Szendvicsbár Közösségi Tér támogatásával valósul meg.

A “Home Visit Europe” a Rimini Apparat produkciója. Együttműködő partnerek: Archa Theatre (Prague), BIT Teatergarasjen/Bergen International Festival, Frascati Teater Amsterdam, HAU Hebbel am Ufer Berlin, Kaaitheater Brussels, LIFT (London), Malta Festival Poznan, Mungo Park (Denmark), Sort/Hvid (Denmark), Teater Nordkraft (Denmark), Théâtre de la Commune Aubersvilliers (France), Théâtre Garonne (Toulouse), Teatro Maria Matos (Lisbon).
A produkció a House on Fire együttműködés részeként, az Európai Unió Kulturális Programja támogatásával született. A projektet támogatja a Capital Culture Fund Berlin.

Az eseményen kép- és hangfelvétel készülhet. A résztvevő az eseményen való részvételével hozzájárulását adja a megjelenésének, megnyilvánulásainak rögzítéséhez és közléséhez.