porno izle

ARCHIV_2015 / machina eX (DE): PlayMobile

(click for ENGLISH)
machina eX--
interaktív mobiltelefonos játékséta

Időpont: 2015. szeptember 10-12, 17.00-20.00, a hatfős turnusok félóránként indulnak
Találkozóhely: Jurányi Ház, 1027 Budapest, Jurányi u. 1.

Jegyinformáció: a jegyeket a Jurányi Ház árusítja, www.juranyihaz.hu/jegyinfo
Jegyár: 1000 Ft

machina eX kollektívát 2010-ben alapították Berlinben. Tagjai között színház- és médiaművészeket is találunk, akik valós környezetben zajló számítógépes játékokat fejlesztenek. Játékfejlesztői laboratóriumként határozzák meg magukat, és folyamatosan új formátumokon, interaktív játékokon és játék-technológiákon dolgoznak.

Az egyik legfrissebb technológiájuk a mobile-phone-adventure-software (mobiltelefonos kaland-szoftver), amelynek segítségével a mobiltelefonunkon keresztül léphetünk be a játék világába. Ez a játék sms-eken, hangüzeneteken és telefonhívásokon keresztül zajlik, a színpad pedig bárhol lehet, zárt térben vagy akár kint a szabadban. És bárki a közönség tagja lehet, akinek van egy egyszerű mobiltelefonja.

A nyílt forráskód szellemében a machina eX megosztja mobiltelefonos kalandjáték szoftverét négy magyar művészeti csoporttal – színházi kollektívákkal, építészekkel és média művészekkel egyaránt. Ezt a technológiát felhasználva a csoportoknak alkalmuk nyílik egy tíz napos workshop során arra, hogy új játékokat hozzanak létre. Ez lesz a PlayMobile: egy interaktív mobiltelefonos játékséta, amely a Jurányi Inkubátorháztól indul.

Stáb: Anna FRIES, IVANYOS Ambrus, Lasse MARBURG, Malu PEETERS, Mathias PRINZ
Résztvevő csoportok: Tünet Együttes, Szövetség’39, Dinamó Budapest, K2 Színház

Időtartam: 75 perc

Magyar és angol nyelven. A játék angol verziójához regisztráció szükséges a placccjegy@gmail.com email-címen.

Az időjárásnak megfelelő, kényelmes öltözet javasolt!