porno izle

ARCHIV_2015 / Dollár Papa Gyermekei (HU): CLOSENESS

(click for ENGLISH)
11701129_1107380509290931_160301282896524360_n
Színházi vakrandi a 10. PLACCC Fesztiválon / személyes beszélgető-játék egy ismeretlennel

Helyszín: titkos budapesti helyszínek (a helyszíneket a regisztrációt követően tudják meg a résztvevők)
Időpontok: 2015. szeptember 10-12., naponta 14.00 és 19.00 között

Titkos budapesti helyszíneken vadidegenek kezdenek intim beszélgetésekbe a 10. PLACCC Fesztiválon, és a végén akár szerelembe is eshetnek egymással.
regisztráció: j.mp/closenessbudapest

Ne állj szóba idegenekkel! Ugye ismerősen hangzik az egykori szülői tilalom? Bár sokszor segítségünkre lehet ez a jó tanács, azért mégsem érdemes teljesen ennek a szabálynak alárendelni az életünket. Mert mi van, ha a mellettünk álló, ülő, sétáló vagy épp csak elsuhanó idegen sorsa akár keresztezhetné is a miénket?

Dollár Papa Gyermekei csoportot 2009 tavaszán alapították kaposvári pályakezdő színészek, akik meglepő helyszíneken, az adott tér sajátosságaira koncentrálva hoznak létre színházi eseményeket. Ezúttal is izgalmas kísérlettel készülnek: az érdekli őket, hogy vajon az emberek közti, látszólag hatalmas távolságok csupán néhány kérdéssel áthidalhatók-e.

Az idei Bánkitó Fesztiválon elért nagy siker után ismét bizalmas beszélgetésekre invitálják azokat, akik szívesen megismerkednének érdekes, az utcán fel-feltűnő, ismeretlen arcokkal. A borítékokba rejtett kérdésekkel irányított, több titkos helyszínen zajló „találkákon” egy véletlenszerű párosítás során randevúzhatnak egymással előzetesen regisztrált idegenek és köthetnek egymással akár életre szóló barátságot… A történetet aztán majd az élet írja tovább.

A projektet Arthur ARON pszichológus kutatása inspirálta. Állítása szerint a 36 kérdés kölcsönös megválaszolását követően bármely két idegen nagy valószínűséggel szerelembe esik.

„Miután végigvettük az összes kérdést, úgy éreztem mégis van közünk egymáshoz. És ez furcsa érzés volt. Ott állt velem szemben egy fiú, akit alig egy órája ismertem, mégis rengeteg olyan dolgot tudtunk már a másikról, amit egyébként csak hosszú hónapok átborozott éjszakái után kellett volna elmesélnünk egymásnak. Szinte biztosra vettem, hogy ha egy egészen apró kis kémia is lett volna közöttünk, számot cserélek vele.” (ZALAVÁRI Noémi, hvg.hu)

Koncepció: ÖRDÖG Tamás, KISS-VÉGH Emőke

Időtartam: 60 perc