porno izle

Göndör László – Hajmási Péter: Karanténshow – back to reality

A karanténidőszak online életének legsötétebb bugyrait uraló showman-párosa; Cápa és Létra elhatározta, hogy eddigi életük „sikereinek” egyetlen helyszínét, a Karanténshow online stúdióját most több mint négy hónap után először elhagyva kimerészkedik sikertelenségük legfőbb helyszínére: az úgynevezett „valóságba”.  Abba a valóságba, amely élő, fizikai interakciókhoz kötött, számukra nehezen értelmezhető és kontrollálható, és amelyben a pandémia előtt is oly nehezen boldogultak.

Úgy döntöttek, hogy az online térből most egyetlen napra kilépnek – akár „sikerük” kockáztatása árán is –, nyakukba veszik a várost, hogy egymásnak és a nézőknek tudósítva jelentsenek a város 6 különböző pontjáról. Apadhatatlan kíváncsisággal kutatják, hogyan élnek a pandémia utáni időkben Budapest lakói, mi volt a túlélésük és ilymódon az ő sikerük titka, mit hoznak magukkal a karanténjukból a városba.

Göndör László szabadúszó színész, performer, rendező. Eredeti végzettségét tekintve alkalmazott közgazdász. 2012-től kezdve foglalkozik színészettel. Az amerikai egyesült államokbeli Portland Actors Conservatory-ban tanult színészetet, a Portland Playhouse és a Hand2Mouth színházakban szerzett szakmai gyakorlatot. Ezt követően a Yogyakartai Indonéz Művészeti Intézetben és a Teater Garasiban tanult táncot és mozgást. Színészként a TÁP Színháznak 2014, a Stereo Akt Társulatának 2019 óta állandó tagja, utóbbival rendszeresen vesz részt külföldön megvalósuló alkotófolyamatokban. Rendezőként és színészként is egyaránt jellemzi az előadóművészeti formákkal és stílusokkal való játékos kísérletezés.  Szenvedélye az abszurd, ironikus humor.

Hajmási Péter 2013-ban került a Budapesti Metropolitan Egyetem operatőr szakára, és ezzel párhuzamosan a TÁP Színház megújuló társulatába is. Miután megszerezte első diplomáját, felvételt nyert a SZFE filmrendező MA képzésére, Gothár Péter osztályába. Vizsgafilmjei Pekingtől Bogotáig számtalan nemzetközi fesztiválon szerepeltek. Emellett színészi pályája nagyobb színházi és kisebb filmes szerepekkel gazdagodott. Láthattuk színpadon Fekete Ádám, Laboda Kornél és Nagy Lili, illetve vásznon Szeleczki Rozi és Deák Kristóf munkáiban is.