porno izle

Canabarro – Molnár – Vadas – Vass: DEEPER City Edition

Az előadók ez esetben a város legkülönbözőbb helyszínein felbukkanva kutatják az érintésen keresztül a kapcsolati mintázatokat.

Marcio Kerber Canabarro, Molnár Csaba, Vadas Zsófia Tamara és Vass Imre  közös munkájukban a test társadalmi, fizikai és érzelmi rétegei közötti utat próbálják felderíteni, fokozatosan, lépésről-lépésre haladva.
Hogyan érintkezzünk érintés nélkül? Hogyan kerüljünk közel a másikhoz úgy, hogy ne sértsük meg a közelségünkkel? Hogyan legyünk egy olyan intim és bizalmon alapuló kapcsolatban, ami egyben elegendő teret és szabadságot biztosít?
Az érintés egy más nyelvet beszél, nem adja magát könnyen. Határozott és közvetlen, konkrét és részletes. Gondoskodó és megnyugtató, ugyanakkor eltávolító\visszataszító vagy zavarba ejtően intim is tud lenni. Mélyebb rétegeiben az érintés meghaladja a fizikalitást, egy átjáró az ismeretlenbe, a kimondhatatlanba.
Meddig fokozható az intimitás? Az intimitáshoz közelség kell? Mit jelent megérintve lenni?
Az előadás a színházi premier óta különböző helyszíneken és helyzetekben valósult meg, amely során a forma mindig újraértelmeződött. A DEEPER nemcsak színházi darab, hanem egy hosszabb távú elköteleződés az alkotók között, egy intim kapcsolatok mentén szerveződő kollektív folyamat is egyben. Elasztikus tere a közönséggel való találkozás pillanatához és helyszínéhez igazodik. Az érintéshez hasonlóan elillan és később felülíródik.

Alkotók: Marcio Kerber Canabarro, Molnár Csaba, Vadas Zsófia Tamara és Vass Imre 
Előadók: Molnár Csaba, Vadas Zsófia Tamara, Vass Imre

Időpont: 2021. augusztus 30. egész nap

Helyszín: városszerte

Ingyesen program.

Produkciós Partner: Katlan Csoport
Koprodukciós partner: Trafó Kortárs Művészetek Háza
Támogatók: EMMI, NKA, Art Quarter Budapest, Műhely Alapítvány, Sín Kulturális Központ, Új Előadóművészeti Alapítvány
Fotó: Antal Barbara