AKTUÁLIS

PROGRAMMM

JEGYEK

TÁMOGATÓK

RÓLUNK

NEMZETKÖZI

ARCHÍV

KONTAKT

VISSZA A FŐOLDALRA

Virtuális jegyvásárlás a ’Wa(l)king the city’ művészeti eseményeire

‘Wa(l)king the city’ sorozatunk keretében 2020. június 29. és július 17. között zajló eseményekre virtuális jegyek vásárolhatók, amelyeknek bevételét újabb művészek megbízására fordítunk.

A köztéren és a digitális térben egyszerre zajló ‘Wa(l)king the city’ eseménysorozatunk keretében 18 művészt és alkotópárost kértünk fel arra, hogy egyéni sétákon keresztül fedezzék fel újra a járvány utáni Budapestet.

A 2020. június 29. és július 17. között zajló eseményekre virtuális jegyek vásárolhatók, amelyeknek bevételét újabb művészek megbízására fordítunk.

Virtuális jegyvásárlás itt.

A 18 séta sorozatát 5 további művész folytathatja a virtuális jegybevételnek köszönhetően: 650 € virtuális jegybevétel esetén Szabó Veronika és Molnár Csaba duójára kerülhet sor, ezt követően minden további 380 € jegybevétel – ebben a sorrendben – Tamaskó Helén, Szabó Kristóf, Jérome Li-Thiao-Té és Szalay Henrietta részvételét teszi lehetővé.

A ’Wa(l)king the city’ projekt keretében 2020. június 12. és július 21. között 2-3 naponta egy-egy művész ötórás sétát tesz a városban egy általa választott útvonalon, amely során hat alkalommal online bejelentkezik egy művészeti mikroakcióval. A művészeti mikroeseményeket a PLACCC Fesztivál facebook oldalán lehet online követni, ugyanakkor egyes sétákba élőben a köztéren is be lehet kapcsolódni vagy az akciókba véletlenül is belefuthatnak a járókelők a városban.