AKTUÁLIS

PROGRAMMM

JEGYEK

TÁMOGATÓK

RÓLUNK

NEMZETKÖZI

ARCHÍV

KONTAKT

VISSZA A FŐOLDALRA

STEREO AKT: PROvision

Unatkozol otthon, de mégsem szeretnél kimozdulni? Le kellett mondanod a nyaralásod?
Ne pazarold az időd még egy Netflix sorozatra, inkább csatlakozz egy felejthetetlen városi sétára, méghozzá az otthon melegéből! Az URBAN VISION VIRTUAL REALITY™ csomagnak köszönhetően (amely egy forradalmi VR szemüveget és személyre szabott audio guide-ot is tartalmaz) átérezheted Budapest lüktető pulzusát, miközben a nevezetességek árnyékában felfedezheted a turistacsoportok elől rejtve maradt ékköveit is.

Boross Martin
Boross Martin (sz. 1988.) színházrendező. A STEREO AKT kortárs színházi alkotócsoport művészeti vezetője, korábban az Artus tagja. Színházi dramaturg szakon szerzett diplomát 2012-ben. Eddigi 16 előadása mellett rendezett dokumentumfilmet, operát és utcai performanszokat is. Posztdramatikus előadásaira jellemzőek a részvételi, interaktív formák, dokumentum alapanyagok használata, valamint a közösségi témaválasztás. Budapesten kívül dolgozott Németországban, Spanyolországban, Dániában, Romániában valamint az Egyesült Államokban.
http://stereoakt.hu/

Tara Khozein
Komolyzenei és fizikai színházi háttérrel rendelkező iráni-amerikai énekes, színházi és zenei alkotó-előadóművész. Amerikai komolyzenei tanulmányait követően élt és dolgozott Németországban, valamint Franciaországban. Elvégezte a párizsi Jacques Lecoq fizikai színházi iskolát. Az új-mexikói Santa Feban tagja volt a Theater Grottesco társulatnak, valamint trénerként és rendezőként dolgozott a Meow Wolf nevű, nemzetközi hírű élményközpontú művészeti központ- és interaktív múzeumnál. Cirkuszi, színházi és zenei munkáiban Tara a klasszikus és kísérleti ének, valamint fizikai színház mezsgyéjén dolgozik.
https://www.tarakhozein.com/