AKTUÁLIS

PROGRAMMM

JEGYEK

TÁMOGATÓK

RÓLUNK

NEMZETKÖZI

ARCHÍV

KONTAKT

VISSZA A FŐOLDALRA

Lehetséges jövők – színházi részvételi workshop az Uninvited Guests társulattal

Regisztráció itt

A brit Uninvited Guests workshopján a XV. kerületi Epres sor környékét derítjük fel színházi eszközökkel és új technológiák segítségével.Az Uninvited Guests társulat a Placcc Fesztivál meghívására érkezik Budapestre, ahol a Billennium c. helyspecifikus köztéri előadásukat adaptáláják a XV. kerületi Epres sor környékére.
A Billennium egy színházi-performatív vezetett séta, amely nem történelmi emlékhelyeket és műemlékeket látogat végig, hanem egy városrész jövőjén keresztül, egy utópikus-disztópikus science fiction-ön vezet végig. A kiterjesztett valóságban a jövő építészete jelenik meg a nézők szeme előtt, a jövő hangjait hallhatják. 


Az előadás hely- és kontextusspecifikus adaptációjának előkészítésére workshopot szervezünk a brit művészek vezetésével a XV. kerületi Epres sor környékén. 
A résztvevők betekinthetnek az Uninvited Guests munkamódszerébe, amely a környék múltjának felderítését ötvözi az annak jövőjébe tett sétával, a lehetséges jövő vagy akár science fiction elképzelések elmesélésével. 

A workshop angol nyelven zajlik, de igény esetén tolmácsolást biztosítunk.

(A Billennium előadásaira majd 2022. június 2, 3, 4-én kerül sor, bővebb információ: www.placcc.hu)

A program a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében a Budapest Brand, a Placcc Fesztivál és a Csokonai Nonprofit Kft. közreműködésével valósul meg.
A workshop a Perform Europe program része.

Regisztráció itt