porno izle

ARCHIV_2015 / Kitt JOHNSON (DK): Hézag

(for ENGLISH)
 kitt_j
a MELLEMRUM encounters programsorozat része
táncelőadás budapesti városi terekben

Helyszín / találkozópont: József Attila Színház előtt, 1134 Budapest, Váci út 63

Időpont: 2015. szeptember 25-26. 18.00
(Az időjárásnak megfelelő, kényelmes öltözet javasolt)

Jegyek online vásárolhatók a placcc.jegy.hu weboldalon,

vagy emailben megrendelhetők a placccjegy@gmail.com email-címen.
Jegyár: 1.000 Ft, diák-nyugdíjas jegy: 800 Ft

A dán táncos és koreográfus Kitt Johnson 1992 óta az X-act társulat művészeti vezetője. A társulattal több, mint ötven produkciót hozott létre Dániában és világszerte. Elsősorban szólóelőadások fűződnek a nevéhez, széles repertoárján azonban meg találhatók csoportos produkciók, kortárs cirkuszi előadások, helyszínspecifikus munkák és gyermekelőadások is. Az X-act helyszínspecifikus művészeti programot is indított MELLEMRUM encounters címmel (a Mellemrum laza fordításban: hézag). A program az e műfajban alkotó nemzetközi művészek számára ad bemutatkozási lehetőséget, és Zágráb, Makaó, Koppenhága és a Sri Lanka-i Godandugoda után Budapesten is új alkotások születését segíti elő.

Kitt JOHNSON több mint 25 év alatt dolgozta ki sajátos művészeti kifejezésformáját. Stílusa minimalista, expresszív és innovatív. Színházi munkáit a fegyelmezett testkontroll és az egyszerű és hatásos színpadi elemek iránti fogékonyság határozza meg, előadásaiban pedig intenzív fizikai átalakuláson keresztül fedi fel az emberi lét legmélyebb rétegeit is. Idén a PLACCC 2015 Fesztivál részeként magyar táncművészeknek tartott mesterkurzusának középpontjában a kortárs tánccal és mozgással különleges helyszíneken végzett kísérletezés áll. A résztvevők önállóan és csoportban is dolgoznak, Kitt vezetésével és mentorálásával. A PLACCC 2015 Fesztivál keretében pedig ennek a mesterkurzusnak az eredményét láthatjátok munkabemutató formájában.

www.kittjohnson.dk

Alkotók: Kitt JOHNSON

Előadók: Frigy Ádám, Valencia James, SAPP (Kökényesi Eszter, Pálfi Gabriella, Szilágyi Kata), Sarlós Flóra Eszter, Szeri Viktor, Zoletnik Zsófia / Sophie és Kiss Gergely / Geret

Támogatók: EU, In Situ, NKA, Danish Arts Agency, Dán Követség, SÍN Arts, Summa Artium

Az IN SITU Focus keretében megvalósuló program.
3. EU_2 1. INSITU