porno izle

Juhász Kata Társulat (HU) – Cie. Two in One (A): Hétköznapi cirkuszaink

Többgenerációs, családi előadás egy szabadtéri edzőpályán, amelybe akár az aktív nézők is bekapcsolódhatnak.

Az Hétköznapi cirkuszaink egy korosztályokat nem kímélő, többgenerációs, családi előadás. Szabadtéri, térspecifikus, hiszen egy szabadtéri edzőpálya „berendezését” használja, és nyitott abban az értelemben, hogy a koreográfiai kompozíció „hellyel kínálja” az aktív nézőket is.

Noha a különböző korosztályokhoz tartozó előadók „profik” – van köztük táncos, akrobata, parkouros – a közös akcióhoz való csatlakozás nem igényel akrobatikus képességeket, viszont határozottan érdemes megtenni akár gyerekként, akár felnőttként.

Érdemes, mert az előadás szakítani kíván azzal a hétköznapi rutinnal, hogy a workout egy magányos, unalmas, repetitív szertartás, amelyet a szépség – na jó: a fittség, a „jól-kinézés” – oltárán celebrálnak, és amiben nem szeretjük, ha megzavarnak minket.

Ezzel szemben kísérletet teszünk arra, hogy a koreográfia eszközeivel játékossá, fluiddá tegyük a közös testmozgást a pálya eszközeinek kreatív alkalmazása révén, miközben a kívül maradó nézők számára a látványosságot nem kizárólag az akrobatikus egyéni teljesítmények nyújtják, hanem a csoportos akciókból építkező koreográfia is.

Alkotók, előadók: Kancsó Luca, Kudlák Eszti, Retek Miki, Takács Lacek, Juhász Kata, Hargitay Ákos 
Zene: Szegő Dávid
Koreográfia: Juhász Kata, Hargitay Ákos

Időpont:
2022. szeptember 9. 19.00
2022. szeptember 10. 16.00 (családi előadás)
2022. szeptember 10. 19.00

Helyszín: 1024 Budapest Mechwart liget, szabadtéri work-out

Jegyvásárlás ellenében megtekinthető előadás.
Jegyvásárlás ITT