porno izle

Ine van HOREN (BL): Blaha-walk – Bingo-kiadás

“***Miért Bingo-kiadás?***

Mivel egyfajta vizuális bingót játsszunk majd a Blaha Lujza téren. Mindenki kap egy kis füzetet, amelynek segítségével kutatásokat végzünk a környéken. Ha megtalálod az egyik képet a téren, az egy BINGO!

***Honnan jött a bingo játék ötlete?***

2020. július 3-án a Wa(l)king the city program közben rengeteg képet készítettem kis vizuális részletekről az épület körül. Ahelyett, hogy bementem volna vásárolgatni, kívülről vettem szemügyre az épületet és szabadon vándorolt a tekintetem minden lépéssel – egyszerűen jelen lehettem és képeket gyűjthettem. Ha gyümölcsök lógtak volna a fákon, akkor azokat szedtem volna le. A városainkat nem úgy építették meg, hogy tápláljanak bennünket. A téglák és utak miatt a városi tereken pusztán átutazunk.

***Kinek szól a séta?**

Mindenkinek! A nyelvtudás sem jelent akadályt. Remélem, hogy vegyes társaság jön majd össze, ahol segíthetünk egymásnak kifejezni, amit szeretnénk. A séta egyébként elsősorban inkább az önmagunk és az emberek csendes megfigyelésén alapul – kevésbé fontos, hogy én pontosan miről beszélek éppen.

Nem biztos, hogy odaérsz 16:00-ig? Az sem gond.  A sétám minden órában visszatér a kiindulópontjára és onnan folytatódik tovább. Az érdeklődők bármikor csatlakozhatnak. Kényelmes cipő viselete ajánlott – lehet, hogy hegyeket fogunk megmászni!” (Ine van HOREN)

Időpont: 2020. szeptember 28. 16.00

Találkozó: a SPAR előtt, 1085 Budapest , Blaha Lujza tér 1-2.

Séta hossza: 1 óra
A séta minden órában visszatér a kiindulópontjára és onnan folytatódik tovább.

A séta létrehozásában partnerünk a Budapest titkait kutató, tematikus városnéző sétákat szervező Imagine Budapest.

Mentor: BÁLINT Angelika (Imagine Budapest)