porno izle

Gyár-Kert /// művészet Csepelen

A PLACCC, valamint a csepeli civilek alkotta H.É.V. (Helyi Érték Védők) csoport közös szervezésében valósul meg 2017. június 9-én és 10-én a Gyár-Kert kulturális-közösségi programsorozat.

A Gyár-Kert célja, hogy felpezsdítsük Csepelt, összehozzuk a csepelieket, invitáljuk a nem-csepelieket, helyi történeteket elevenítsünk meg a művészet eszközeivel, más fényben láttassuk a kerületet. A programban szerepel gyerekeknek és felnőtteknek szóló mese- és történetmondás, városi séta és lakásszínház, bábelőadás, koncert, installáció.
Elsősorban csepeli élettörténetek, személyes sztorik szolgáltatják az alapanyagot a Csepeli meséknek – a gyerekek és családok a Duna-parton és a Tamariska-házban, a felnőttek a kerület két fontos vendéglátó helyén, a Rizmajer Sörházban és a Szőlőskert Borozóban élvezhetik a történeteket. A meséket ismert mesemondók, a személyes történeteket pedig maguk az érintettek mondják el a közönségnek.

Ugyancsak csepeli történetek jelenti az alapját a Lakás-kaland-túra elnevezésű programnak, amelynek keretében a résztvevők 4-5 fős csoportokban nyomtatott itiner alapján járhatnak végig egy kis részt Csepelből, az útvonalon található rejtett szépségekre, érdekességekre is felhívva a figyelmet. A túra során 3-4 olyan lakásba térnek be a résztvevők, amelyekbe művészek „költöztek be”, így a csepeli kötődésű Traininspot színházi csoport, valamint az itt született Födő Gábor képzőművész. Ezen kívül újra találkozhatnak a norvég Jonas Bjerkervedt hang- és videóművész installációjával, amely a PLACCC áprilisi különkiadása keretében már szerepelt a kerületben.
A program kiegészül Bubla Éva vizuális művész Életformák III. című installációjával, amely újrahasznosított helyi anyagokból épült fel, és Csepel városi és természeti identitását kutatja, továbbá a LedPuppets látványos bábelőadására is sor kerül az esemény két napja alatt.

További információk és részletes program: www.gyarkert.hu
Jegyvásárlás: jegy.placcc.hu