porno izle

Ez a hely MENŐ! @Kazinczy utca / várostörténeti séta

2017. szeptember 16. szombat 10:00-12:00
találkozópont: 1075 Budapest, Kazinczy utca 55.

noppa design: Ez a hely MENŐ! @ Kazinczy utca (várostörténeti séta)

Az Ez a hely MENŐ! interaktív városi installáció-sorozat egyes elemei térképre rendeznek különleges múltú helyeket, városi pontokat, amelyek a hétköznapok rohanásában sokszor észrevétlenek maradnak. A projekt célja rámutatni azokra az épített értékekre, amelyek a szó átvitt vagy valós értelmében el vannak rejtve a szemünk elől, más épületek, tárgyak, vagy éppen az idő által.

A Sétáló Kazinczy utca fesztivál és a PLACCC City Conversations közös városi sétáján ezúttal a Kazinczy utca rejtett történeteinek nyomába eredünk és felidézzük az egykor vas, rézáru és kályhagyárként működő régi épületeinek, zsinagógájának, rituális fürdőjének történetét. Kiderítjük mi üzemelt a Magyar Táncművészeti Főiskola Koreográfus- és Táncpedagógus-képző Intézete, valamint az Elektrotechnikai Múzeum helyén. Úti célunk végpontja Budapest egyik leglátogatottabb turisztikai látványossága, a legendás Szimpla Kert lesz, ahol személyes történeteket is gyűjtünk a helyszínen felavatandó Ez a hely MENŐ! pont interaktív üzenőfalára.

A Sétáló Kazinczy utca eseménysorozat hagyományaihoz híven szeretné megmutatni, hogy milyen hasznos és jó, ha sétálóutcaként funkcionál a Kultúra utcája és végre nem napi több száz autó, hanem biciklisek, sétálni vágyók, és a családosok lepik el Erzsébetváros egyik legfrekventáltabb részét.

A gyalogos séta időtartama megközelítőleg 90 perc. Kényelmes cipő és az időjárásnak megfelelő öltözet viselete ajánlott. A programon való részvétel ingyenes, de előzetes

Sétavezető: Erdős Zoltán
Kreatív koncepció: noppa design, Let it Be! art agency
Együttműködő partnerek: Artopolis Egyesület, Szimpla Kert

Ingyenes program.

www.ezahelymeno.com

FB-esemény