AKTUÁLIS

PROGRAMMM

JEGYEK

TÁMOGATÓK

RÓLUNK

NEMZETKÖZI

ARCHÍV

KONTAKT

VISSZA A FŐOLDALRA

PAD: SZABADONBALATONBÁR

2019. Szeptember 20. és 21. 18:00-21:00
PAD: SZABADONBALATONBÁR
Helyszín: Jónás Kézműves Sörház – Bálna (1093 Budapest, Fővám tér 11.)
kísérőprogram

Az élővizeink ökológiai változásai által ihletett szabadonbalatonbár egy konceptuális gasztroélményre invitálja látogatóit: folyó- és tó-specifikus fantáziaitalokat kínál, hogy belekóstolhassunk, milyen íze van az alga- vagy dunavirágzásnak, a babásodó nádnak, vagy éppen az iszapkoktélnak, és egyúttal átgondolhassuk, mi okozza ezeket a jelenségeket, és életmódunk miként van rájuk hatással.

A #szabadonbalaton a Balaton ökológiai igényeire és kihívásaira, valamint a vonatkozó társadalmi szemléletváltás szükségességére hívja fel a figyelmet ökológiai-művészeti projektek formájában. A PLACCC Fesztivál keretében a #szabadonbalaton menüje egy kifejezetten erre az alkalomra összeállított dunai koktéllal egészül ki.

Koncepció és megvalósítás: PAD (Berecz Diána, Bubla Éva, Bozzai Dániel)
Bővebb információ

///

20-21 September, 6-9pm
PAD: SZABADONBALATONBÁR
Location: Jónás Craft Beerhouse – Bálna (1093 Budapest, Fővám tér 11.)

szabadonbalatonbár, inspired by the ecological changes of our freshwaters, invites you for a conceptual gastro experience: it offers river- and lake-specific drinks in order to taste and contemplate on processes like algae-bloom, mayfly season, reed die-back or mud formation.

#szabadonbalaton is an ecological-art initiative that aims to draw attention to the ecological needs and risks of Lake Balaton, and the need of a change in civil awareness and practices. During PLACCC Festival, a special edition cocktail of its menu reflects on the Danube ecosystem as well.

Concept and realisation: PAD (Diána Berecz Diána, Éva Bubla, Dániel Bozzai)
Further information