porno izle

ARCHIV_2015 / DoN’t Eat Group (HU): LOOP EVENT

(click for ENGLISH)
donteat_placcc015
valós idejű, hurokba zárt kültéri video- és hanginstalláció

Időpontok és helyszínek:
1. szeptember 19. szombat, 19:30-21h / Fény utcai piac, Fény utca, Lövőház utca sarok (II. ker., Lövőház u. 12.)
2. szeptember 20. vasárnap, 19:30-21h / Fehérvári úti Vásárcsarnok, 4-es villamos megálló
3. szeptember 21. hétfő, 19:30-21h / Kossuth Lajos u. 82., a CIB Bank mellett (XXI. ker., Csepel; megközelíthető a 35-ös, 151-es busszal és a H7-es HÉV-vel /megálló neve: Karácsony Sándor utca/)

A DoN’t Eat Group független laboratórium 2006-ban alakult JUHÁSZ András videó- és multimédiaművész vezetésével. Projektjeik lényege az azonnali vizuális és hangi mellérendelés, amely során alkotásaikban a jelen idejű audio- és vizuális anyagból korábban nem létező, „más”,„új” anyagot hoznak létre. Egyszerre művészi és tudományos kísérleteikben egyesül a fejlett video- és DIY hangtechnika, a mozgásszínház és a tárgyanimáció. Az elmúlt években a csoport több nagyobb európai fesztiválon is sikerrel szerepelt, idén pedig a PLACCC 2015 Fesztiválon is bemutatják különleges technológiára épülő installációjukat.

A Remixing the City | Loop Event című audiovizuális és intermediális akciójuk a mai mindennapi nagyvárosi élet köztereinek, az „emberi területek” lenyomatainak bemutatására tesz kísérletet. A három napon szervezett akció részeként így minden nap másik városrész „eszenciáját” ismerhetitek meg. A véletlenszerűen születő audiovizuális anyag pedig új, érdekes képet ad Budapest különböző emblematikus helyeiről, az ott feltűnő emberekről, és magáról az idő múlásáról.

Vizuális koncepció: JUHÁSZ András
Zenei koncepció: SŐRÉS Zsolt

Alkotók: BÁLINT Dániel, DIÁK István, JUHÁSZ András, KARCIS Gábor, SŐRÉS Zsolt (Ahad), SZABADOS Luca, TÁBOROSI András

Ingyenes program.
3. EU_2 1. INSITU