porno izle

Kovács Márton (hegedű) – Móser Ádám (harmonika): KÓSZÁLÓ HANGSZŐNYEG – hanginstalláció két zenészre és egy város forgatagára

Két hangszeres figura kószál az utcán. Hol együtt, hol külön-külön.

Olykor összetalálkoznak szövevényes útjaikon.

Hallgatják a várost, bámészkodnak, figyelnek, néha ücsörögnek, kávéznak, miközben hangszereiken játszva újabb és újabb hangokat, dallamokat szőnek az utcák, terek kiismerhetetlen hangszőnyegébe.

Néha mindketten eltűnnek, ám rövid időn belül egy magaslati ponton jelennek meg újra, mint egy torony órajátékának megelevenedő figurái kiknek muzsikája nem engedi feledni a könyörtelenül múló időt.

Budapesten a VII. kerület utcáin, terein bandukolnak, kószálnak a Madách tértől a Király utcán, Holló utcán, Dob utcán, Kazinczy utcán át a Klauzáltérig, nem megfeledkezve a Kis Diófa utcáról, a Gozsdu-udvarról és az Asbóth utcáról sem.
Kovács Márton (1966) színházi zeneszerző, hegedűs és Móser Ádám zeneszerző, harmonikás eddig Mohácsi János rendezte színházi előadásokban játszott együtt (Egy piaci nap, Patika, Velencei kalmár), valamint a Szakértők (Artisans) zenekarban és a Trio Sordiniben.
A Kószáló hangszőnyeg az első közös duó előadásuk.