porno izle

Stern Lili – Antal Bálint: Soundtrack of the City

Szerinted is fontos globális probléma az egymás és a környezetünk iránt érzett általános közöny? Neked sem jut időd a városban ért ingerek feldolgozására? Te is kihasználatlannak, elhanyagoltnak érzed a városi tereket?

Legyünk mi budapestiek is turistái a saját városunknak! Vegyük észre, hogy milyen terek, épületek, emberek, hangok vesznek minket körül, nap mint nap! Ne idegenedjünk el a saját otthonunktól! Legyenek új, személyes élményeink a már unalomra sétált utcáinkon, mert remek élmény a felismerés, a tudásszerzés és leginkább kilépni a szürke hétköznapok tereiből!

A Soundtrack of the City egy olyan városi túra, amelyben csendben, zenét, vagy a város zajait hallgatva, néhol csoportos döntéseket hozva járjuk be a VIII. kerület különböző tereit. Ez a séta, a csendről, a zenéről és a város új perspektívából való megismeréséről szól, ami lehetővé teszi az elmélyültebb megfigyelést. A városi séta remek lehetőséget nyújt bárkinek, aki nyitott arra, hogy mindennapi lakókörnyezetét és városát újra megismerje a nonverbalitás eszközeivel.

Kikkel járhatod be ezt az utat?

Antal Bálint

Antal Bálint vagyok, az Színház -és Filmművészeti Egyetem másodéves drámainstruktor hallgatója. Az egyetemi tevékenységem mellett nagy szenvedélyem a zene, nagyon érdekel, hogy hogyan házasítható a zene és a drámajáték. Szakdolgozatomat is ebben a témában írom, azt kutatom, hol, hogyan metszi egymást a zenepedagógia, a drámajátékos formák és a politika.

Emellett több zenekarban is játszom/játszottam, amik a punk, hardcore/punk, screamo stílusaiban mozognak. Fontos számomra az ezekből a műfajokból adódó DIY (do it yourself, csináld magad) szemlélet.

Stern Lili

Az ELTE Apáczai Csere János Gimnáziumban végeztem 2018-ban, ugyenebben az évben a Madách Tánciskolában fejeztem be tanulmányaimat (2014-18). Jelenleg a Színház- és Filmművészeti Egyetem másodéves drámainstruktor hallgatója vagyok. 2016-ban középiskolás éveim alatt alapítottam meg saját A-LIST nevű kortárstánc társulatomat, aminek azóta négy bemutatója született. Az utóbbi időben pedig a SVUNG kutatócsoport tagjaként dolgozom, mellette közösségi és térspecifikus megmozdulásokat szervezek, készítek, kutatok.